Kempen P094 : Pemimpin Umno bongkar rahsia PM di Hulu Selangor !!!


tadi aku hadir di majlis sumbangan kepada pelajar-pelajar cemerlang sekitar hulu selangor oleh YBK. pelajar sekolah menengah dan pelajar sekolah rendah antara yang hadir.

pelajar melayu,cina dan india yang cemerlang telah dipilih untuk menerima sumbangan. yb ahmad maslan pertama kali hadir di YBK. ahmad maslan mengakui YBK antara isu paling hangat dibincangkan dalam politik malaysia..

buat pertama kali aku melihat perubahan besar yb ahmad maslan. dia sudah mengurangkan ide akronim, lebih banyak memperjelaskan isu semasa melalui fakta..

ahmad maslan beberapa hari lepas menyerang pkr. mencabar pkr untuk mencalonkan orang india sebagai calon pkr di hulu selangor. yb kapar dari pkr iaitu manikavasagam bersetuju dengan ide ahmad maslan..

anwar terperangkap dengan ide simple ahmad maslan..tahniah kepada yb ahmad maslan,serangan sebegini yang kami suka !

ahmad maslan sewaktu majlis telah mendedahkan rahsia ds najib. katanya, jika selangor diperintah oleh barisan, maka pembinaan uitm di serendah akan dikembalikan semula. ini janji ds najib kepada seluruh penduduk hulu selangor.

aku yakin mesej ini akan membuatkan rakyat hulu selangor melompat gembira. projek uitm serendah kelolaan YBK ini akan melonjakkan ekonomi rakyat. melayu cina dan india akan mendapat tempias besar projek ini..

dato zainal sakom, yang senantiasa tenang dalam mengharungi dugaan dari kalid gagap dan pakatan selangor berjanji akan berjuang habis-habisan mempertahankan maruah YBK ! kami bloger dan seluruh rakyat bersama mu dato zainal, alang-alang menyeluk perkasam biar sampai kepangkal lengan.

jadi, buat permulaan hulu selangor adalah pemangkin kepada kebangkitan BN !

artikel tulisan GAP

Soalan Cepu Emas :

Antara Anwar + Zionis dan 1Malaysia + 1Israel, manakah pilihan anda berdasarkan gambarajah di bawah?

JAWATAN-JAWATAN ANWAR IBRAHIM DI US

Advertisements
Published in: on April 13, 2010 at 4:28 am  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://warkah2umat.wordpress.com/2010/04/13/kempen-p094-pemimpin-umno-bongkar-rahsia-pm-di-hulu-selangor/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 CommentsLeave a comment

  1. terang-terang rasuah politik.
    kalau umno,umno jugak. rasuah tetap bersama umno.
    hummm, bila hukum Allah swt ditolak beginilah jadinya…

  2. haha,klakar aku bace komen kauni.akunipn penyokong bn gak.tapi aku nak kau taula,yang sumeni ade agenda dr pemimpin UMNO jugak.UITM siapa yang dapat faedah? orang umno dan kroni die aje.btol x pae yang aku ckapni.pkir2kanla.kami oarang muda da masak dengan lakonan sumeni.sumenye ada kepentingan.Rakyat ape dapat?????

  3. haha,klakar aku bace komen kauni.akunipn penyokong bn gak.tapi aku nak kau taula,yang sumeni ade agenda dr pemimpin UMNO jugak.UITM siapa yang dapat faedah? orang umno dan kroni die aje.btol x pae yang aku ckapni.pkir2kanla.kami oarang muda da masak dengan lakonan sumeni.sumenye ada kepentingan.Rakyat ape dapat?????
    +1


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: